Question And Answers

Dit is het antwoord

Gastbloggen - ook wel bekend als gastposten of blog posten - is de praktijk van het bijdragen van een bericht aan de blog van iemand anders om relaties, bekendheid, autoriteit en backlinks op te bouwen.

Het plaatsen van blog posts is tweeledig en helpt bij het opbouwen van autoriteit. Hoe meer kwaliteitsberichten er op een blog verschijnen, hoe beter de reputatie als expert in een branche. Aan de andere kant helpt het publiceren van relevante content met backlink de afnemer van de blog post bij het opbouwen van autoriteit en het optimaliseren van posities in zoekmachines.

Linkvada is een blog post platform. Je vindt eenvoudig relevante websites door te filteren op Land, Categorie, Domein score, Verkeer, Aantal backlinks etc etc. Vervolgens schrijven en publiceren wij kwalitatieve content op de geselecteerde blogs met daarin backlinks naar jouw website(s). Dit helpt je om autoriteit op te bouwen en je posities in zoekmachines en verkeer te verbeteren.

Een blog post is vaak een informatief en niet commercieel artikel dat de lezer informatie biedt over een bepaald onderwerp. Een aantal richtlijnen die veelal aangehouden worden zijn: Schrijf voor het publiek, Sluit aan bij het merk, Sluit aan bij het blogformaat, Zorg voor bruikbare en geverifieerde inhoud, Het gaat niet om jou (i.e. informatief en niet commercieel), Kies voor een pakkende titel, Overweeg een bestemmingspagina, Voeg interne SEO-links toe.

Gastbloggen of Blog posting heeft meerdere voordelen. Aan de ene kant bereik je snel de gewenste doelgroepen met relevante content. Dit kan vrijwel direct verkeer en leads/sales opleveren. Aan de andere kant zorgen de backlinks vanuit de blog posts voor de opbouw van autoriteit. Dit zorgt er weer voor dat de posities in zoekmachines verbeteren en daardoor meer relevant verkeer gaan opleveren. Kortom, hoe meer kwaliteitsinhoud je in de loop van de tijd publiceert, hoe beter het cumulatieve effect is.

Een goede blog post is on-topic, relevant en van verschillende lengtes. De meeste blog berichten zijn tussen de 500 en 1000 woorden lang, maar mensen zoals Neil Patel zeggen dat ze veel langer zouden moeten zijn. Meer dan 2500 woorden. Gegevens suggereren dat meer inhoud betekent dat je webpagina grotere kansen heeft op een hoge positie in Google-resultaten. Linkvada levert standaard 500 woorden aan unieke content bij blog posts en PR. Tijdens het bestellen kan er tegen een kleine meerprijs voor langere teksten gekozen worden.

Als je blog posts plaatst op andere blogs, bereik je een reeds gevestigde groep lezers. Als nieuwe lezers je berichten graag lezen, zullen ze waarschijnlijk je website bezoeken voor meer van dergelijke inhoud en je verkeer vergroten. Daarnaast levert het relevante backlinks op die je link-profiel, Domein autoriteit en posities in zoekmachines verbeteren. Blog posten is zeker de tijd en moeite waard en essentieel om op SEO gebied succesvol te zijn.

Join over 16,000 happy customers.

That are generating higher ROI's and increased revenue by joining World's most comprehensive linkbuilding platform.

Get Started